10 mayıs 2021 mescid-i aksa baskını – dertli sözlük
siyonist katiller tarafından biraz önce başlatılan saldırı. plastik mermiler ve gaz bombalarıyla mescid-i aksa içindeki müslümanlara saldırıyorlar. allah'ın laneti üzerlerine olsun.

20 dakikadır aralıksız devam ediyor, çok sayıda yaralı var.

mart yazmışım, mayıs. ne yazdığımın farkında değilim..
8'i biraz geçe başlayan ve iki saattir devam eden saldırı. yüzlerce yaralı var. mescid tamamen boşaltılıyor. akabinde radikal yahudiler içeri girecek ve ayin yapacaklar kubbetüssahra'da.takip edebildiğim kadarıyla resmi kanallardan herhangi bir ses çıkmadı henüz.
http://mubasher.aljazeera.net/


mescid-i aksa'dan ve şeyh cerrah'dan görüntüler paylaşılıyor ve durumun ne kadar uç noktalara geldiğinin görüntüleri bunlar aslında. (*)

mescid-i aksa'nın üzerine çıkmışlar ve pencereleri kırıp içerisine gaz bombası atılıyor.

allah kendi kazdıkları kuyulara onları av ve esir yapsın.
bir haftayı geride bıraktı ve daha ciddi bir boyuta ulaştı. her gün enkaz altından çıkan ailelerin, çocukların görüntüleri paylaşılıyor. i̇ki gün önce gazze'de bulunan bir grup öğrencinin canlı yayına denk geldim. yaşananları yaşayanlardan duyalım anlayalım diye yapılmış bir programdı. yayın esnasında bomba patladı ve konuşan kişi olay yerini gösterip açıklamada bulundu ve sonra şöyle dedi: "hepimiz sıramızı bekliyoruz."