selahattin yusuf – dertli sözlük
ankara üniversitesi uluslararası ilişkiler mezunudur...

kendisiyle ekrandan tanışırken, ortaya koyduğu cins fikirlerinden dolayı çok beğendiğim bir abiydi...(*)
"başka göklerin altında" ve "sirenleri taşa vurun" adlı iki kitabını bütün gün arayıp da bulamadığım günümüz yazarlarından.

tarık tufan, ismail kılıçarslan ve selahattin yusuf birlikte bir zamanlar meksika sınırı adlı keyifli bir program sunuyorlardı.
yüksel aksu'nun son filmi 'entelköy efeköy'e karşı'da rol alarak televizyon dünyasının ardından sinemaya da adım atmış.
isa hanginiz romanından çok önce takip etmeye başladığım ama isa hanginiz romanıyla daha da çok sevdiğim abidir
birkaç yılı geçti, kafa dengi ya da ondan sonraki gökdemir ihsan'lı tarık tufan'lı programlardan biri..ben izliyorum, babam da zevk almasa da oturma odasına olduğu için kulak veriyo, bu abi durmadan alıntı yaparak bi o kitaptan bi bu yazardan haydagerden ismet özelden kafkada varoluşçuluktan niçeden falan anlatıp duruyo, sonra mevzu kuran-ı kerim'e geldi bu abi, ben bilmiyorum okumayı malesef dedi.babamın gözler bi açıl,utanmadan bi de söylüyo dedi sinirle, güya bi de muhafazakar yazar bunlar, sabahtan beri saymadığı kitap kalmadı kuran okumayı öğrenmeye vakit bulamamış'-ama baba insanları yargılama cart curt falan birsürü bişey dedim.durdukça ne diye gereksiz yere savunduysam diyorum.haklı.kuranıkerimi öğrenmek-mükemmel bi öğrenmeyi kastetmiyorum- ortalama kapasiteli bi insan için bile en fazla 2 hafta, onca kitap devir, 'muhafazakar' takıl. ümmetin halinden falan bahset.neyse.öyle işte.