berat albayrak – dertli sözlük
böyle giderse maalesef ak parti'yi çökerten isim olarak tarihlere geçecek. ak parti'nin 18 yıllık bütün başarılarını yok etmeye yemin etmiş gibi görünüyor. diğer taraftan kendisi erdoğan'ın da en büyük imtihanı herhalde. bu kadar başarısız olup da böyle arsız konuşma cesareti bulabilen ak parti tarihinde hiç kimse olmadı. zamanında kabinede bakan tokatlayan erdoğan, berat bey'i aileden olduğu için kolluyor mu yoksa parti içindeki gücünden dolayı değiştirmeye cesaret mi edemiyor, meçhul.

kendisinin yerinde olmak istemezdim. diğer damat bey, siyasetin içinde olmamasına rağmen memlekete, hatta türkiye'nin dış politikadaki amaçlarına, daha fazla hizmet ediyor, polemik üretmiyor, doktorasını da kendi yazmış:). selçuk bey, davutoğlu veya soylu gibi gizli operasyonlarla harcanabilecek bir figür de değil. adamı azerbaycan'da veya libya'da bakan yapsalar kimsenin sesi çıkmaz herhalde hahaha.

bonus;

https://www.yenisafak.com/video-galeri/gundem/safiye-teyze-ile-cumhurbaskani-erdoganin-sicak-muhabbeti-su-senin-damadinin-adi-bayraktar-miydi-2211535?utm_source=twitter&utm_medium=embedvideo
1978 istanbul doğumludur.istanbul üniversitesi ingilizce işletme mezunudur.tayyip erdoğan'ın damadı ve 66. hükümet hazine ve maliye bakanıdır.
istifa aciklamasindan: " at izinin it izine karıştığı, hak ve batılı ayırt etmenin zorlaştığı böyle çetin bir zamanda bizlerin samimiyetine...". bilincalti calismasina bakar misiniz? kardesi, kibar tabir ile, hukumeti destekleyen medyanin cogunun ipini elinde tutan adam imis.
olması gerektiği gibi istifa eden hazine ve maliye eski bakanı. bu denli büyük bir makama gelip de başarısız olmanın tek yaptırımı görevden ayrılmak olmamalı. bu kadar kolay mı yani ? sosyal medyadan yazılı bir açıklama ve sonrası büyük bir boşluk. neticede politikaları sebebiyle tüm ülke etkilendi ve etkileniyor. mesela pandemi yönetiminde sağlık değil de ekonomik endişelere göre kararlar alınıyor. sağlık sorunları olduğunu belirtmişti. kendisine de acil şifalar dilerim.
inşallah suud konsolosluğuna girdiğine dair görüntüler servis edilmez. adam resmen buhar oldu.gerçi bize ne oluyorsa! aile meselesi. kayınbaba ile damat arasında olur bazen böyle şeyler.
hakkın i̇stanbul'un yalı köşklerinden birinde yüksek miktarlarda danışmanlık verilmeye hazır uluslararası şirket rezervi bulduğuna yönelik haberler bulunan paşa

(bkz:damat berat paşa)
bu gülensuratın ortadan kaybolması ara ara aklıma geliyor. herif pat diye çekti gitti.bunu normal karşılayan, yarın başkalarının da bir anda yok olmasını normal karşılar herhalde.