diriliş postası – dertli sözlük
hakan albayrak ve arkadaşlarının 28 subatta yayına başlayacak gazetesi.seçilen isim ulusal çapta yayın yapacak bir gazete için cok yanlış bir tercih bence.milat ve vahdet gibi 10 bin bile satmayan yeni gazetelerin durumu ortadayken cok satacagını sanmıyorum.bu gazeteye verilen emek ve sermaye yerine güzel bir dergi cıkartılırdı aslında.
doğru bir sözle yayın hayatına başlamış gazete;iktibasbizden beklenenin aksine 28 şubat 2015 tarihli ilk sayımızın hatırı sayılır bir kısmını 28 şubat darbesine 'ayırmayacağız'; zira bugün artık yepyeni ve bambaşka bir atmosferdeyiz, artık mevcudiyetimize doğru dürüst bir mana kazandırmanın ve insanlığı kendimizden istifade ettirmenin derdinde olmalıyız
uzun zaman aradan sonra bayiden gazete almama sebep olmuştur.

bence ülkedeki tasarımı en güzel gazete, yazı tipi falan da gayet hoş. (*)

gazete okumaya arka sayfadan başladığım için ilk önce spor sayfasını okudum refleks olarak. ilginç bir hikaye vardı, farklı ve hoş olmuş. diğer sayfalarda dünyadan haberler bir iki de köşe yazısı vardı. buraya kadar eh işte tadında bir gazeteydi. ama ikinci sayfaya geldiğimde bir de ne göreyim, amanın, esra elönü de yazarmış. dedim ki tamam işte aradığım gazete bu, şaka şaka.

hulasa;
böyle bir işe cesaret edildiğinden dolayı emeği geçenleri tebrik ediyorum.
muhtemelen altı aya kalmaz duygusal bir veda yazısı ile gazete kapanır tahminimce.
sancaktar dergisi haftalık olmasına rağmen içerik olarak yetersiz kalıyordu, bu yüzden bu işi günlük devam ettirebileceklerini sanmıyorum. hoş bir sada olur umarım. (*)
mevcut gazeteler arasında kendine has üslubu ve yorumuyla hemen dikkat çekiyor.dilindeki i̇slami vurgular ve olaylara farklı pencerelerden bakması da kendisini diğerlerinden farklı kılıyor.ama malesef abonelik sistemi sadece büyük şehirlerle sınırlı.bunun nedenini sormak için aradığımda konuda çalışmalar yaptıklarını ve bunu genişleteceklerini öğrendim.bu nedenle bayiden almak şart.ancak bayinizde bulamazsanız, yetkilileri arayıp bulunduğunuz ilde size en yakın olan bayi kodunu söylerseniz size yardımcı olacaklardır.ben bu şekilde gazeteye ulaşabildim.
beynelmilel bir ihtilal yapacak vasfa haiz,üstün vasıflardan bir çoğunu zatında cem etmiş bir hareketin gazetesi.diriliş postası i̇slam sancağını tekrar dalgalandırmaya doğru gittiğimiz vetire de ehemmiyetli bir yer tutuyor.sokakta elde okunan gazete.
ahalinin kafa çevirip baktığı gazete. 28 şubatta arz-ı endam eylemiştir.
şahsıma göre müslümanın takib etmesi gereken iki gazeteden birincisi.
sıradan bir gazete. hakkında çok şeyler yazmak isterim ama kalsın. yazmak her zaman fayda vermez. bazı şeyleri insanların bilakis yaşayarak görmeleri gerekir. #452568