spotify – dertli sözlük
oldukça kaliteli yayın yapan ve geniş bir koleksiyona sahip çevrimiçi müzik akış hizmeti. cüzi bir miktarda ücret ödeyerek yasal ve kaliteli müzikler dinlemek mümkün.türevleri de mevcut.http://gencdergisi.com/7713-korsan-degil-yasal-muzik-dinleyin.html
"3 aylık premium 0.99 tl" kampanyası vardı. deneyeyim demiştim. 1 ay dolmak üzre.özellikle ses kalitesini ve bazı aradıklarımı bulamasam da müzik arşivini takdir ettim.kullanımı daha pratik olabilirmiş. fakat ses kalitesi gerçekten çok iyi.3 ay sonrasında aylık 10 lira oluyor.6 kişilik aile paketi alınırsa aylık 15 lira. ki bu kişi başı 2 lira civarı bir şey. istanbul'da sıradan bir mekanda bir bardak çay parası.youtube'daki çalma listesi özelliği işimi görüyordu. 100 kadar seçkin eseri eklemiştim. fakat 1 aylık kullanım sonucu niyetim 5 kişi daha bulup aile paketi almak olacak gibi.
kaliteli bir platform. i̇stediğiniz müziğe anında ulaşıyorsunuz. podcastler de bir o kadar faydalı. tabi faydalı kullanılırsa.
telefonumdan müzik dinlemeyi pek sevmiyorum tercihen bilgisayarımdan spotify ile dinliyorum. az önce fark ettim masaüstünde arayüzü değişmiş. sol frame genişlemiş; listeler, beğenilenler ve sık dinlediğiniz sanatçılara direk sol taraftan ulaşabiliyorsunuz. gözümüz alışana kadar biraz vakti var.