adamın biri – dertli sözlük
eski adı plato olan yazardır, evlendikten sonra adını adamın biri olarak değiştirmiştir evlilik bu kadar mı yıprattı diye insan sormadan edemiyor doğrusu.
evlilik kendisini adamın biri kılmışsa da esasında evliliğin tesiri daha yok edici olsa gerektir.
halbuki adamın biri derken bile bir birlikten ve varlıktan söz ediyoruz.

şaka şaka.
adam var olmalı der daim.
evlendikten sonra eline yüzüne kan gelmiş, mahallesindeki gençlerle daha çok ilgilenmeye başlamış yazar abimiz.
evlilik insana bu kadar da yarar mı diye insan sormadan edemiyor doğrusu. (*) )
i̇lk zamanlar kendisi hakkında evliliğin yıprattığına dair yorumlarda bulunuyordum ama beni haksız çıkardı kendileri.
adam güzel çiğköfte yapıyor. maşallah.
tabii güneydoğu ve doğu yemekleri konusunda damak tadım epey üstseviyede olduğundan onun çiğköftesini 'eh fena değil' seviyesinde görüyorum ama istanbul ortalamasını düşününce gayet güzel. maşallah.
dusunen adamin ta kendisi hakkında yazdığı tanımdan fazlasıyla rahatsız oldum.
beni ilgilendirmeyen iki sözlük yazarı arasında geçen meseleye hadi müdahil olmayayım diyorsun ama dürtüyor bir şey işte.

#446626 tanımdaki \\\\\\\'bizzat peygambere iftira atmışsın\\\\\\\' noktası çok ağır bir itham.
girilen tanımda hata olabilir, yanlış olduğu düşünülen noktalar olabilir, eksik olur vs. bizde buna \\\\\\\'yanlış diyorsun, hata ediyorsun\\\\\\\' filan deriz. tutup peygambere iftira atmışsın demek bir nevi iftira atmak gibi bir şey olmuş. sol framedeki bir tanımda böyle bir ifadenin kullanılmış olmasını garipsedim ve yılların muavinin böyle bir ifade kullanmış olmasına şaştım. sonra da kendimi bu tanımı yazarken buldum vesselam.
üslubum güzel, hiçbir sıkıntısı yok gibi bir düşünceye sahip değilim."düşüncelerim kesinlikle en doğru olandır ve tartışılmazdır" gibi bir iddiaya da sahip değilim.ama doğru olduğunu düşündüğüm şeyleri nedenleriyle ortaya koyarım.#446649rahatsız olduğunuz tanımda da belirttiğim üzere... bir kimse sırf kendi düşüncesini desteklesin diye tutup peygamberi yapmadığı/olmadığı bir konuma sokarsa bu noktada ben "sözün bittiği yer"e ulaşmış olurum. yapılan şey benim nazarımda tam da bu sebeple iftiradır. eğip bükmemi, hüsnü zan beslememi sağlayacak hiçbir şey yok ortada, adamın yaptığı gayet açık.bu noktada "yılların muavini" olmanın ne gibi bir getirisi olduğunu çok anlayamamışım sanırım, hayırlısı diyeyim...ve aleykum selam.