akp döneminde büyümüş çocuklar – dertli sözlük
akp hükümetinden başka bir hükümet görmemiş, akpnin ülkesine gözlerini açmış ve onun icatlarıyla büyüyen çocuklar...yumurtadan dindar bir nesil çıkma ihtimalinin % lik hesaplarını aobp (*)hesaplamalarından elini boşa çıkaran ösym ye bırakıyorum.
akp iktidara geldiğinde 5 yaşında olan çocuğun şimdi 18 yaşında olduğu gerçeğini ortaya çıkaran, sonuç itibariyle bir neslin inşaasında yapılan yanlışları camdan bakıp görebileceğimiz çocuklar, daha doğrusu gençlerdir. gezi olaylarından itibaren gün yüzüne çıkan ve akp nin de açık açık ''bir şeyleri yanlış yaptık'' itiraflarıyla umarız bir şeyler düzeltilmeye başlar. bu iş 13 katlı bir binaya asansör koymayıp sonradan bu işi yapmak kadar zor olsa gerek.hem zaten ülkemizde asansör işini bilen adam da yok denecek kadar az. ama hedef 2023 ise son 10 kat için bir şansımız daha olmalı.
gene ak parti döneminde büyüyen ekonomi'nin gerisinde kalmış çocuklardır.ekonominin gerisinde büyüyen çocuklar da haliyle paraya söz geçiremeyen, teslim olan çocuklar oluverdiler.
kanalların, televizyon programlarına dindar siyasetçiler ve başörtülü kızları çıkartıp sonrada karşılarına onları aşağılayacak insanları koyup, konuşmalarına fırsat vermeden , saatlerce köşeye sıkıştırmaya çalışmalarını hatırlamayacak olan çocuktur.sezer'in ecevit'e fırlattığı anayasayı ardından patlak veren krizi batan bankaları, iflas eden şirketlleri, esnafları da hatırlamayacak olan çocuktur.
ülke tarihinin en rezil ve karanlık yıllarından olan doksanlar ile ilgili yapılan güzellemelerden etkilenip o günlere dönme hayalleri kurar bazıları.kötüye razı olmayalım da berbatı övmek de biraz aptallık sanki.