saadet partisi – dertli sözlük
gün geçtikçe marjinelleşen, arap devrimlerini 'siyonist oyunu' olarak gören, mensuplarının ak parti ve has parti'ye karşı düşmanlık derecesinde kin beslediğini üzülerek gördüğümüz parti.
suriye'de islamcı müslüman kardeşler yerine laik-nusayri esad diktatörlüğünü destekleyen partidir. allah'u ekber diyerek meydanlara dökülen müslümanlara siyonist uşağı diyecek kadar gözleri dönmüş. mavi marmara da israil projesi derlerse şaşırmayın sakın.

(http://www.timeturk.com/tr/2011/05/07/elif-erbakan-amerika-turkiye-nin-basini-yiyecek.html)
parti yöneticisi oğuzhan asıltürk an itibariyle doğu perinçek'in kanalında konuşuyor. işçi partisi'yle bir dahaki seçimlerde seçim ittifakı yaparlarsa şaşırmam.
hak yolda olduklarını iddia eden fakat bu yol mu kafaları mı dar bilemiyoruz, çoğu kardeşlerini bu yoldan ittikten sonra yolu şaşıran insanların parmağında çevirdiği partidir.
yollarını şaşıran nereye gideceğini bilemeyen, müslüman din kardeşlerinin müslümanlığına kadar dil uzatan, iktidar için yahudi vs. kötü laflar kullanan. hiç bir şeyden tatmin olmayan sayın erbakan hoca'nın yolundan tamamen kopan, kendilerini asrın kurtarıcı grubu olarak gören ama hiç bir faaliyette bulunamayan. çabaladıkça battıklarını gördüğümüz parti.
hangi safta ise net ve açık belli eden, güçlünün değil haklının yanında olan ve güçlünün rüzgarıyla değişmeyen partidir. belki onlarda bir papaz cübbesi giyip iki kilise açsalardı çok başka yerlerde olurlardı amma hiç bir şeyin saflarından şaşırmaya değmeyeceğini biliyorlar, zaten bu işleri yapanlar var.bölücülükle itham ediliyor ama vaktiyle o suçlayanlar bölüp gitmiştir partiyi.
şimdi yaygara koparacak son kişi onlardır. hem parçalıyacaksın hem de "vay efendim bölücülük yapıyorsunuz" diyeceksiniz, yok öyle uç kuruşa beş köfte.
beşar esed'e plaket veren partidir. "haklının yanında olmak bu mudur?" sorusu hemen akla gelir.
oğuzhan asıltürk ve şevket kazanın diktası altına inim inim inleyen parti.
asıltürk ve şurekası 2002'de erdoğanı partiden kopardılar.
2011'de numan kurtulmuş'un iftarını bastırarak partiden ayrılmasını sağladılar.
şimdi de fatih erbakan'ı birçok teşkilata sokmuyorlar, tv5 cıkmasını yasakladılar, kendisinin yanında gözüken kişileri partiden atıyorlar.
islamı savunduğunu söyleyen bu partide erbakan hocanın oğlu bile her türlü baskıya maruz kalıyor.
bir de gözünü partide açıp, yıllarca en saf inançlarla çalışan kardeşlerini, fitne çıkartıp uzaklaştırmaları var tabi ki. onlar şimdi ne yapacaklarını bilmez haldeler, ne orada ne burada, ama hala milli görüş çizgisindeler... sebepsizce eksi oya maruz kalıyorlar, çünkü bu dar beyinlerin o taraf bu taraf gibi saçma sapan çizgileri var. eleştiriye de katlanamıyorlar.