yeni asya gazetesi – dertli sözlük
eskisinin kıymetini bilemeyenlerin acizliklerinin ifadesi yeni ön ekinin adında kullanıldığı bir gazetecik
dün "beyaz bereket her yerde" diye manşet atarak kar nimetine edilen onlarca kötü haber arasından sıyrılmıştır.teşekkürler yeni asya
fethullahçılar ile pek farkları olmayan nurcu takımın gazetesi...

fetö'nün yandaşı olduğu bütün kanıtlarıyla ortada olduğu halde devletimizin nurcuların genel olarak fetö'den farklı olmadıklarını anlayamaması nedeniyle fetö bitirilirken yeni asya gibi diğer gruplar gözardı ediliyor, operasyonlardan hiç etkilenmeksizin büyümesini sürdürüyor.
yeni asya gazetesi , fetö ile ilgili herşey açığa çıktığı halde, tek bir satır bile "fethullahçı örgütün" adından söz etmiyor. darbeye karşıymış gibi yapıyorlar, ancak sanki darbeyi fetö değil de uzaylılar yapmış gibi, "gülen cemaati"ne toz kondurmuyorlar.
dinler arası diyalog dedikleri sapkınlık, said nursi'den bu yana nurcuların en önemli aktivitesi olarak, yeni asya grubunda da tüm hızıyla sürüyor.

yeni asya cemaati'nin gerçek yüzüne ilişkin kanıtlar için:

http://www.medyagundem.com/fetocu-yeni-asyaya-operasyon-ne-zaman/
ana akım gazetelerden birinde ilk kez yeni asya cemaati'nin "fetö'cü" olduğu duyuruldu ve onaylandı:http://www.takvim.com.tr/guncel/2016/08/25/fetocu-yeni-asyadan-tehdit-gibi-manset
solcu birgün gazetesi'nin islami sosa batırılmış şekli. sos dışında aralarında fark yok.
fetö yandaşı yayınlarına pervasızca devam ediyorlar, yakında sonları fetö'nün akıbeti gibi olacak.
nurculuk adlı nursuz yolun devlete ve millete ihanetinin fetö ile sınırlı olmadığını yeni asya grubu'nun eylemleri üzerinden anlamak mümkün.
her gün gazetelerinde bediüzzamanın resimlerini basıyorlar. ahirette bediüzzamanın iki elinin bu adamların yakasında olacağına zerre kadar şüphem yok. bu grubun başlarındakilerin büyük kısmı hain ve münafıktır. cemaatin içerisinde bulunan insanların büyük kısmı da masum falan değil bildiğin kullanışlı aptallardır. allah ıslahı mümkün olanları ıslah etsin.

ben bu grubu asla nurcu olarak görmüyorum. bu grup üstadın vefatından sonra hem cemaat içerisine yerleştirilen ajanlar hem de siyasi, dünyevi menfaat saikiyle hareket eden bir kaç kendini bilmezin yüzünden nur cemaatini bölmüştür. kendileri süleyman demireli islam kahramanı görecek derecede bir zillete düşmüşledir. süleyman demirel de bunları parmağında oynatmış, her defasında kandırmıştır. üstad'ın risalelerde defaatle vurguladığı ve talebeliğin şartı saydığı siyasetten içtinab düsturundan hem yüz çevirmişler hem de sırf bu yüzden cemaati bölmüşler, daha doğrusu cemaate ihanet etmişlerdir.

fetö'nün de ilk zamanlarında meşhur olmasını sağlayan bu nurcu görünümlü hıyanet çeteleridir. fetullah gülen 1990 yılına kadar bu grupların çatı örgütü olan hizmet vakfının mütevelli heyeti üyesi idi ve bu grupların liderlerine söz geçirebiliyordu.

risalei nurda defaatle vurgulanan gizli komiteler, mason teşkilatları gibi tabirler çok muğlak görünmesine rağmen aslında tam da bunlara işaret ediyordu. üstad son zamanlarında bunu fark etmiş ve cemaatin içerisine yerleşmeye çalışan münafıklara karşı talebelerini uyarmış, has talebelerinden kendisinden sonra ahmed husrev efendiye tabi olacaklarına dair söz dahi almıştır. fakat her ne hikmetse üstaddan sonra bu sözler unutulmuş ve cemaate sonradan girenler tarafından ahmed husrev efendi iftiralarla saf dışı bırakılmaya çalışılmıştır.

daha önce ahmed husrev efendi'nin f. gülen'e dair ferasetli görüşünü yazmıştık;

#471512.

kendisine tabi olan hakiki nur talebeleri de f.gülen ve avanelerinden uzak durmuş, üstadın emanet etttiği hizmet tarzını muhafaza etmeye çalışmıştır. bunun binde biri kadar bir ferasete sahip olamayan zatların da nur cemaati lideri olarak bilinmesi büyük talihsizlik.