kavak yelleri – dertli sözlük
adının geçtiği kuşak tv' de "teens age" olarak anılması üzre, "yeni yetmeleri hedef aldık, memleketi gençlikten kontrol altına alacağız." dizisidir.
gereksizdir. hayattaki tek derdim elimde mc donalds menü ve ipod ve orjinal converse'im olsaydı mutlaka izlerdim. bi de "kankuş,pampiş" gibi dostlarım da olması gerekli tabi. yoksa dizi tam oalrak üzerimde anlam vuku edemiyor.
reşat nuri güntekin'in okuduktan sonra insana hiçbir şey katmayan romanı. okuyacak olan varsa tavsiyem okumasın. tam bir zaman kaybı.
kanal d'de yayınlanmış olan dizi.yuh yani böyle dizimi olur dedirtmiştir.belirli aralıklarla baktığımda dizi karakterlerinin hepsi birbirleriyle flört etmiştir.şöyle ki;a karakteri b karakteriyle, a karakteri c karakteriyle, a karakteri d karakteriyle ilişki içindeydi.. daha sonra b karakteri a ile b karakteri c ile... artık ilişkiler hem cinslerle devam edecekti ki sanırım o kadarını milletimizin kaldıramayacağını düşünüp diziye son verdiler..

(bkz:yazıklar olsun)
yazik olmus dizidir. kanal d elinde guzel olmadi. yeniden cekilse o yamuk agizli icin tekrar izlerim. cok iyi oyuncuydu.