15 temmuz 2016 askeri darbe girişimi – dertli sözlük
yeni nesil darbe. 60ından 80 ine post undan modernine hepsini gören nesil yer mi? vatanını yedirir mi?
ailemizden helallik aldık. şehitlik arzuladık. meydanlara ve valilik önüne ve emniyet önüne sırasıyla gittik. slogan attık yürüdük tekbir getirdik. sabah namazını meydanlarda cami avlularında eda ettik. sabah 7 ye kadar meydanda nöbet bekledik. ümmetle istişareler ettik. hain albayları polise teslim ettik. hainlere kendimizi gösterdik. tek kaybımız bizde 150 den ziyade şehit arasına adımızı yazdıramadik. 3000 e yakın hangi dine mensup olduğunu unutmuş ve bizce dini belli olmayan fetö teröristlerini ele geçirmemiz için kazançlı bir gece oldu inşaallah. milletin eli güçlendi. davosla başlayan milletin elinin güçlenmesi gezi, 17 aralık, secim ve simdi bununla iyi bir mühür oldu elhamdulillah. hayr oldu inşallah.
baba-oğul silahlarımızı kuşanıp izmir başbakanlık ofisinde nöbet tutmaya gittiğimiz olaydır.

suriyeli kardeşler başta olmak üzere , ülkücüsü ve bir kısım solcusuyla birlikte izmir tarihinde görülmemiş bir kalabalık konak meydanı ve kordonu doldurmuştur.
tüfeğin tankın topun bu milletin imanlı yürekleri karşısında yapabileceği hiç bir şey olmadığının ıspatlandığı neo ibn sebe ve avanelerinin tepe taklak olduğu darbedir.olan biteni basit bir tiyatro zannedenlere gelince onlarda darbeye dahildir. vesselam.
tiyatro değildir. sadece durdurulacaklarını anlayınca darbeyi aceleye getirmeye çalıştılar. çünkü öğleden sonra durumu haber alan özel kuvvetler komutanlığına bağlı birlikler güneydoğudan yola çıkmıştı. bunu duyan darbeciler tutuştu çünkü bu komutanlığa sözleri geçmezdi. bu komtanlığa sızamıyorlardı çünkü bu komutanlığa film çevirecek değil iş yapacak askerler kabul ediliyordu. darbe teşebbüsünden önce defalarca bu komtanlığı kapatmak için girişimde bulundular. ama hep sonuçsuz kaldı. birde darbe yapıldığı saatlerde genelkurmayı ele geçirmek ve darbeyi yönetmek isteyen bir generali emir astsubayı alnından vurarak etkisiz hale getirdi. tabi o da olay yerinde şehit edildi. bu durumdan sonra darbeciler darbeyi yönetmekte zorlandılar çünkü hem iş aceleye geldi hemde yönetecek kişi vuruldu. sonrası malum yaptıkları herşey ellerine yüzlerine bulaştı. elhamdülillah.