kadınların çok konuşuyor olması – dertli sözlük
bir gercektir. genelde dendigi gibi anneler cok konusur. cocugu bir sey yaptigi zaman onu kiyamet guune dahi kadar susmadan konusurlar.
çocuklarının ilk çocukluk dönemlerinde artan merak duygularından ötürü çokça sordukları sorulara babaların üçüncü soruya gelindiğinde, off yeter dedikleri ve annelerin o soruların hepsini sabırla bıkmadan yorulmadan cevaplamaları açısından düşünüldüğündeevet velinimettir. mevlam ne güzel ayarlamış aslında. mesele olaya nasıl bakacağını bilmekte.(bkz:güzel bakan güzel görür)(bkz:güzel gören güzel düşünür)(bkz:güzel düşünen güzel konuşur)
'anlayacağınızı bilsek daha da kısa anlatırız.' sözü gelir hep aklıma. ne kadar da haklı bir söz. erkeklerinde çok kısa konuştukları her daim söylenemez şeklinde bir yakınmayı da içinde barındırır.
-bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla blabla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla blabla bla bla bla bla bla bla bla bla + .... zzzz-bla bla bla bla bla bla?+dinliyorum hayatım- ne dedim en son?+hani yeni bi hemşire gelmiş onun geçen yaz aldıkları yazlığın bahçesinden bahsediyodun ya.-onu 13 saat 47 dakika önce anlatmıştım. sen beni hiç dinlemiyosun.+hayatım ...-cevap verme bana+ama...- 3 hayırla kanepeye uğurluyoruz seni