karar gazetesi – dertli sözlük
elhamdülillah ki ak trollerden berî, islam davası ve onun şuurunu ve reisimiz erdoğanin alemi islam için ne mana taşidigini müdrik lakin müslüman olduğu için hakkı hak batılıda batıl bilen dolayısı ile yeri geldiğinde eleştiren ve bu eleştiriyide yaparken ak troller gibi şuursuzca belden aşağı değil adam gibi yapan bir gazetemiz jurnalimiz daha oluyor. müfteriler ise iş başinda . ee ne yapacaksın at gözlüğü denen birşey var dimi. kemalistlerle ugrastigimiz yetmedi simdi ak troller cikti. allahim sen nelere kadirsin.
yazar kadrosuyla en okunası gazete. star'ın içi boşaldı, yeni şafak birsürü ismi gazeteye doldurdu.okunacak gazete pek kalmamıstı. karar gazetesi benim için tercih edilecek bir gazete olacak gibi duruyor.tek amacı hükümeti eleştirmek olursa, eleştiri sarhosluguna kapılırlarsa beni kaybederler şahsen.
gürbüz özaltınlı diye sözüm ona liberal bir yazarı var. taraf gazetesi'nin eski yazarıymış
bu gürbüz, yazılarında entel pozlarında takılarak, öylesine kasıntılı, "ben bilirim" diyen büyüklenmesiyle ahkam kesiyor ki sormayın gitsin. ne anlatıyor peki? sözüm ona doğu sorunumuzun çözümünü anlatıyor. gürbüz'ün çözümü kısaca şöyle: "30 milyonluk kürtler, kürt ulus devletini kurmalıdırlar."
sözde, bu gürbüz pkk'nın eylemlerini de yadırgıyor. ancak pkk ile aynı hedefleri siyasi yollardan gütmeyi ve pkk'lı kitleyi etkilemeye uğraşıyor. bütün bu çabalar içinde olduğu bilinen başkaca pek çok yazar çizer takımı genellikle sol basın içerisinde yuvalanmıştır. buna alışkınız ancak, muhafazakar olma iddiasındaki ve bir ölçüde bile olsun devletimizin yanında olması beklenen karar gazetesi'nde böyle bir tipe alan açılması yadırgatıcıdır.
karar gazetesi'ne; ulusal değerlerimize karşı sinsi bir dil kullanan, yapıcı olmadığı gibi yıkıcı niyetler ile yapılan sözde eleştiri yazıları yazanlardan kurtulması uyarısında bulunuyoruz.