donald trump – dertli sözlük
"müslümanları abd'ye sokmayalım" diyerek seçmenin oyunu isteyen abd başkan adayı. ayrıca şişli'deki trump towers'ın da sahibi.

trump'la ilgili az önce harika bir siteye rastladım: http://loser.com

loser ingilizcede "ezik, mağlup, başarısız" gibi anlamlara geliyor. site trump'ın vikipedi sayfasına yönlendiriyor.
hukuk meselesinde türkiye'ye nutuk atma haklarının olmadığını söyleyen trump, "ülkemizde olup bitenlere bir baksanıza! birileri polis memurlarını soğukkanlılıkla vururken, nasıl başkalarına ders verebiliriz ki?" dedi. "bazıları (darbe girişiminin) tertip olduğunu söylüyor ama ben öyle olduğunu düşünmüyorum" yorumunda bulunan trump, "erdoğan iki saatte her şeyi tersine çevirdi. halk evinden çıktı. çok etkileyiciydi. daeş'e karşı çok şey yapabilirler" şeklinde konuştu. dünyanın halleri...
abd'nin 45. başganıdır. ee bize de; "rabbimiz bunların şerlerinden bizi emin kılsın!" demek düşer.
zamanında müslüman kesimden alkış tutanı bol olmuştu. domuzdan post gavurdan dost olmaz artık anlasalar bari.
dobralıkla patavatsızlık birbirine karıştırılırsa nasıl bir sonuç ortaya çıkacağını bütün dünyaya gösteren amerikan bedevisi.ikinci dönem seçilemeyerek toplumdaki karşılığını da görmüş oldu.
tüm sosyal medya uygulamalarının boykot uyguladığı eski amerika başkanı.amerika tüm dünyaya demokrasi götürürken bu defa da kendi ülkesine uğradı.sosyal medyanın kendisi kral görmesi ayrı konu.amerika'nın muz cumhuriyeti olması ayrı.(bkz:dijital i̇mparatorluklar)(bkz:endişeliyiz)