24 kasım 2015 düşürülen rus uçağı – dertli sözlük
türkiye sınırını çeçen, suriye ve güdümündeki ülkelerden sanan ama aradığını bulamayan su 24'dür.şunu da hatırlatmak yerinde olur;musluman, kazandiğinda şımarmaz kaybettiğinde de üzülmez.
hiç bir şeye değilde şu durumda çeçen lider kadirovun verdiği tepkiye üzüldüm. çeçen kardeşlerimizim bu adam tarafından idare ediliyor oluşuna da ayrıca üzüldüm. daha geniş malumatı olan arkadaşlar, çeçenistan direnişine kadirovun nasıl baktığını ve nasıl br rus yalakası olduğunu bilirler.
müjdeli bir haberdir. hamd ettik. düşürenden, talimatı verenden allah razı olsun.bunun dışında kadirov'u çeçen lider olarak saymayalım. o olsa olsa rus'un kölesi olur. mücadele eden çeçen kardeşlerimiz onu lider olarak görmüyor zaten.
türkmen bölgesinde dolaşırken türkiye sınırları içerisine giren rus uçağının hiç beklenmedik bir şekilde vurularak düşürülmesi. bundan sonra ne olur bilinmez. zaman gösterecek.
üç haber. 1. türkiye, rus uçağını düşürür. 2. rusya, işid hedeflerini vurduğunu ve türkiye'nin teröristleri desteklediğini iddia ediyor.3. rusya, i̇hh'nın ekmek fırınını bombalıyor.bugün gazetesinin, iki sene önce i̇hh resminin altında, el kaide operasyonu haberini hatırladım. medyacı, o haberin ne anlam taşıdığını bal gibi bilir. türkiye'yi, işid ve el kaide ile birlikte zikrettirmeye çalışanların boynuna o bombalaman fırının günahı. allah, kin ve nefretten dolayı gözümüzü karartmasın, müslüman feraseti versin. feraset olmayınca, kimlere ne malzeme verilir, kimlerin elinde oyuncak olunur da, hala allah yolunda gidenin sadece kendi olduğunu zanneder insan... allah muhafaza eylesin.