birküçüktebessüm – dertli sözlük
ne pahasına olursa olsun gülmek herşeyin temeli :) o sebepten isim bir küçük tebessüm. hoşbuldum inşallah hep birlikte çok güzel yorumlar yaparız :)
genç nesillerden biri olan, helal lokma yenmesi gerektiğini bilip bu yolda emin adımlarla ilerleyen, ilerlemeye çalışan, müzik ve edebiyat aşığı bir kişi olur kendileri :)
bir yazar. hoşgelmiş. yüzünden tebessüm eksik olmasın. kendisini karşılamamıza fırsat vermedi. başlığı kendisi açtı. tekrar hoşgelmiş. (*)
şööööyle bir tanımlarına baktığım zaman son derece iyi niyetli bir yazar olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. çoğunlukla kısa ve tek cümlelik ve genelde yorum odaklı tanımlar girmekte olduğundan kendisine şöyle bir tavsiyede bulunayım isterim: ilgi alanlarında bulunduğu konular üzerinden giderek sözlük okuyucularının da istifadesine sunacak şekilde tanımlaması yararlı olacaktır kanaatindeyim.istanbul'un tarihi mekanları başlığında yaptığı gibi...
azimli yazarlar listesine "tabiri caizse" bodoslama giren "takma ismindeki nezakete bakılacak olursa" mü'mine kişi. allah azmini imanını arttırsın sadrını genişletsin.