fatih tezcan – dertli sözlük
1976 doğumlu gazeteci.bu aralar cübbeli ahmet hoca'dan feci azar işitmektedir. şöyle kiallah'ın 99 güzel ismi dururken 'ya resulullah!' diyerek ruhu vefa't etmiş resul'e seslenmek, ya şirk ya cehalet ya da ruhî dengesizliktir. diye tweet atmış bu kişi.sonra benzeri argümanlar...allah'ın en sevdiği kulu , bu ümmetin çok sevmesi nedense son günlerde gittikçe büyüyen bi kitleyi feci rahatsız ediyor.bi kere kimsenin hristiyanlıktaki gibi bi kutsallık atfettiği yok, müslümanlar gayet şuurlu bi şekilde, en çok sevmeleri gereken kişiyi seviyolar, saygı duyuyolar, bunu yaparken şirk koşmuyorlar, diğer peygamberleri değersiz görüp yok saymıyorlar.ama bu acayip güruh durmaksızın, hadislerin kaynaklarının sağlam olmadığı fikrini yaymaya, peygamberimizi-sav- sıradanlaştırmaya çalışıyor.(*)
ersoy dede, cem küçük, turgay güler(*) gibi yazarlar ile aynı ekolü temsil eden yeni nesil münevverlerimizden(!).
şu sıralar medyayı topa tutuyor. çok kişi rahatsız olacak. genel yayın yönetmenlerinin tahtları sallanabilir. ersoy dede'den turgay gülere efkarı umumice malum şahsiyetler dahi ithamlarına maruz kalmıştır. umumen akşam 8 de hususi canlı yayın yapıyor. zira akit tv dahi yayına çıkartmıyor fatih efendi ağabeyi. yiğit adam bakalım neler olcak...
aşırı terliyor. dinlemeyi zorlaştıran bir detay. reis sedat peker de kendisini severmiş, atatürk'le ilgili fikirleri hariç.
vakti zamanında hükümetin asgari ücret zammı için allahsızca demişti bir köşe yazısında. "asgari ücrete 22 tl zam allahsızcadır" minvalinde bir başlığı vardı yazının. (*)o zamanlar da üslubundan tiksinti duysam da, yanlışa yanlış doğruya doğru dediği zamanlardı.şimdi bir grup ekiple birlikte iktidar trollüğü yapmakta. layığını bulduğu bir iş yapması güzel.