fuatavni – dertli sözlük
fikir beyanında sağlam tahtaya basmak lazım. fuatavniyi çürük tahta kabul edersek, aynı kimliksiz cengaver!leri tarafımızda da görebiliriz, dikkatli olmak lazım.
kendisini sevmezdim, ancak bir süre önce yakından tanıdığım, karakterini iyi bildiğim, beslendiği nehirlere aşina olduğum bir camia ve nevzat tarhan hakkında yazdıklarını okudum. nasıl bir sahtekar olduğuna o zaman kani oldum zira en alt seviyeden bir iletişimi olan biri bile bahsettiklerinin ne kadar saçma ve ihtimal harici olduğunu anlayabilirdi. bir de şuna kani oldum; bu adam bildiği bir kaç olguyu cemaat takipçilerinin "evet adamım işte tam da bundan bahsediyordum" diyeceği bir hikayeyle harmanlıyor, üstüne sıcak şerbet döküp servis ediyor, bunu iyi de yapıyor. i̇yi çizgi roman yazarı olurmuş, belki öyledir bilemiyorum.

şimdi cemaat içerisinde tayyipin bu adamı nasıl da yakalayamadığı, çıldırdığı ve hatta fuatavninin "hocaefendinin cin bir talebesi" olduğuna dair bir sürü efsane mevcut.

o değil de fuatavni ve takipçileri üzerinden radikal cemaat mensuplarının nasıl bir şizofreni içerisine girdiğini görünce insan üzülüyor.

her şeyin hayırlısı...
bu aralar iç savaş çığırtkanlığı yapmaktadır. neyse ki gördüğüm kadarıyla ilk çıktığı zamanlardaki popülaritesini yitirmiş, pek ciddiye alınmıyor. bir de ilginç olan, adam sözde devletin en yüksek kademelerine sızmış hatta erdoğan'nın yakınında, her an görüyormuş gibi ifşaat yapıyor. sadece fuatavni'nin gerçeklten böyle birisi olduğunu kabul edersek cemaatin ne denli tehlikeli bir oluşum olduğu ortaya çıkıyor ve cemaatin mağdur edebiyatı çöp oluyor. yalan olduğunu kabul edersek zaten eşi benzeri az görülmüş bir fettanlık çeşididir.
veri kaynakları tek tek yakalanmakta olan istihbarat havuzu.veri kaynakları bitmez ama hesap iptali söz konusu olabilir.
yaverler ve bazı kurumlarda oluşturulmuş gruplar tarafından yönetildiği söylenen twitter hesabı.
**dikkat medyada mevcut verilerden hareketle kısmi geyik içerir entry**

1 - fuatavni'nin lakabı kısa seyfidir.
iddia: https://pbs.twimg.com/media/cn1noyuueaa2ohl.jpg

2- hesabı van'da açılmış.

http://www.hurriyet.com.tr/fuatavnide-cember-daraliyor-40169871

3- bu da bonus, sır plaka
https://twitter.com/anadoluajansi/status/760136773066514433