çömez – dertli sözlük
öğrenmesi gereken şeyler olduğunu kabul etmiş ve öğrenme yoluna râm olmuş talebedir.ögrenmenin sınırı olmadığına göre herkes bir üst seviyeye göre çömez olabilir.
sözlük yazarı olmak için sözlüğe 5 tanım girip müdür tarafından onaylandıktan sonra yazarlığa kabul edilecek olan yazar adaylarıdır.son zamanlarda baya bir çömez ile karşılaştım ama nedense hiç birini aktif yazar olarak göremedim.müdürümüz olan sır isimli yazarımız acaba entryleri beğenmeyip onaylamıyor mu yoksa zaten başımda bu kadar yazar var onlarla uğraşıyorken yenilerini de eklemeyeyim mi diyor bilmiyorum.ya da çömezler yazarlıkları onaylanana kadar sıkılıyor da yazarlıktan vaz mı geçiyorlar onu da anlamıyorum.nereye gidiyor bu adaylar ne oluyor bu insanlara acaba sorularını içten içe soruyorum.
sayıları nedense pek artmıştır. amma ne hikmetse hazirunda bir görülüp bir kayboluyorlar. anlamadıysanız sözlüğün kullanılışını biraz gezinin, olmadı mesaj atın herhangi birimize yardımcı oluruz mübarekler.
lise ve ilkokul yurtlarında okula yeni başlayanlara verilen isim. devrecilik sisteminin en gariban elemanlarıdır. gecenin bir yarısı uykularından kaldırılıp koridora dizilip, yurt kurallarını öğrenme (üst devrelerin öğretmesi) adına bol bol küfür yerler .
isimleri her geçen gün değişen yazar adayları.

perde geldi
sonra imrahor ile karşılaştık
yeni ismi gözüken adaylarımız ise baya garip.

ponçik piremses
ceu
harbe giden sarı saçlı çocuk...

yeni nesil çağa ayak uyduruyor. galiba yaşlanıyoruz...

(bu entrymi okuyunca bana gıcık olacaklar biliyorum. :))
sözlüğü tanımaya çalışan yazar adayları. yazarlığınız onaylandığında güzel günler göreceğiz. anlamadığınız bir şey olursa buralardayız.
ekranın sağ alt köşesinde isimlerini görüyorum -oraya da hazirun deniyor mu bilmem- sonra profillerine bakıyorum. şuan mesela hiçbiri beş entry sini tamamlamamış.
arkadaşlar, tamamlayın entry lerinizi ki değerlendirmeye alınasınız.

acele ettirmemek mi lazım acaba?

yeni başlık açamıyoruz çömezlikte ama bir sürü konu, başlık var. illa ki kendinize uygun bir şeyler bulursunuz diye umut ediyorum. belki de henüz bulamadınız. biraz dolaşın sözlükte inşallah sizi yazmaya heveslendirecek başlıklar bulursunuz. haydi rast gele :)