dertli sözlük muhabbet zirvesi – dertli sözlük
selamun aleykum;

dertli sözlük yönetim ekibi olarak (sır, filozofkarga, plato) arada bir toplanıp, bir şeyler yiyip içiyor bazen de film izliyoruz. geçenlerde de dedik ki: “ne kadar bencil adamlarız, çağırırsak yazarlardan da gelenler olur elbette, çay ve muhabbetin dibine vururuz.“

bu fikir vesilesiyle "bir sözlük zirvesi yapalım; oturalım, konuşalım, çay içip bir şeyler yiyelim" teklifi sunmaya karar verdik. tarih olarak mart ayını mekan olarak istanbul'u seçtik, ama tam günü ve mekanı henüz belirlemedik; bu kısmı siz yazarlardan yapılacak dönüşlere göre belirleyeceğiz.

(b: irtibat için:) “içerisi” kısmından plato'yu seçip “selam ver” butonundan bana ulaşabilirsiniz.

(b: notumsu:) zirve sadece erkeklere açıktır.

(b: hanım yazarlar için bir not:) siz de "selam ver" butonundan kazulet, lacivert ve harbihurrun'a baskı yapabilir, uykularının kaçmasına sebep olabilirsiniz.
dertli sözlük esasında 'öz'ü öncelediği için, katılımcı sayısı kaç olursa olsun ''az ama öz'' diyeceğiz.
ve gelenlerin geldikleri gibi gitmeyecekleri bir zirve olacaktır.
henüz duyurunun 2. gününde 1 aydan fazla süresi olan zirve için katılımcı sayısı öngörülerinde bulunmamak lazım.

(bkz:süpriz)
başlığa hiçbir erkekten yorum gelmemesi ve "selam ver" butonunun sadece bir kişi tarafından bu zirveyle alakalı kullanılması gösteriyor ki, katılımcı sayısının bir elin parmaklarını geçmeyecek zirve.
selamun aleykum dertli sözlük ahalisi;

daha önce duyurusunu yaptığımız dertli sözlük muhabbet zirvesinin tarihi ve mekanı belirlenmiştir.

(b: tarih :) 31 mart pazar (*)
(b: vakit :) öğlen namazı (*)(*)
(b: mekan :) altunizade camii (*)

öğlen namazına müteakiben kitaplı kahveye geçeceğiz ve nasip olursa muhabbetin dibine vurmaya çalışacağız. çay servisi(*) sözlükten olup, diğer ihtiyaçlar için uygun bir miktar getirmeyi ihmal etmeyiniz... (*) (*)

(b: önemli not:) konuyla ilgili daha ayrıntılı bilgi almak isteyen selam ver butonuyla şahsımdan bilgi alabilecekleri gibi, ben mekana fransızım diyenlere de telefon numaramı(*) verebilirim.

(b: ekstra not:) ayın 24'ünde yapılacak ygs'ye girecek yazar arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum; allah haklarında hayırlısını nasip etsin.

mevzu hakkında tekrar hatırlatma yapılacaktır.

vesselam.