mustafa kamalak – dertli sözlük
28 şubat döneminde askerlere 'eğer ülkenin menfaatini darbede görüp de yapmayan alçaktır' dediğini övünerek söyleyen saadet partisi genel başkanı. anayasa hukukcusudur.
beşşar esed'i uyarmaya gittiklerini defalarca söylemesine rağmen iftiracıların iftirasına maruz kalan saadet partisi genel başkanı
eylemci avukatların saldırısına uğramış genel başkan.
saldırıya karışan sözde avukatlar! hani amacınız zulme karşı direnişti. eğer öyle ise başörtüsü zulmünü protesto etmek için aranıza giren mustafa kamalak ve avukat eşine neden saldırdınız.tabi canım ezilen müslüman olunca sizin için problem olmuyor öyle değil mi? insanlıktan dem vurma vaktiniz çoktan geçti, iç yüzünüzü sergilediniz yakarak, yıkarak.

(http://www.trthaber.com/haber/gundem/sp-lideri-kamalaka-saldiri-girisimi-88581.html)
gülencilere 2004 mgk belgesi ve dershanelerin kapatılması gibi konularda "sıcak" mesajlar veren sp başkanı. gülenci oylara talip gibi ama boşuna uğraşıyor.
bulduğu her fırsatı siyasi propaganda malzemesine dönüştürmeye çalışan bir partinin aynı fikirde genel başkanı. mısır direnişine destek için düzenlenen mitinglerde mısırdaki kardeşlerimizin kanı üzerinden siyaset yapmayı becerebilmiş bir zatı muhteremdir kendisi. bir aralar katil esed'e göz kırpıyordu şimdiler de ise cemaate göz kırpmakta. cemaatin dershane meselesinin kaybedeni olacağını göremediğinden olsa gerek.
fethullah gülen örgütü ile açık açık işbirliği yapan saadet partisi başkanı.
http://www.medyagundem.com/gulenin-kuyruguna-takilan-saadet-partisinden-erbakana-ihanet/
bu aralar 28 subat döneminde erbakan hoca'ya beceremediniz bırakın diyen, verdiği röportajda siyasi liderleri isimleriyle anarken erbakan'dan o adam diye bahseden fethullah gülen'i savunmakla mesgul. akparti düşmanlıgı o kadar gözlerini köreltmiş ki daha dün gülencilerin kendilerine yaptıklarını hemen unutmuşlar.
partiden tasfiye edilmesi gereken bir isimdir.herkesi anlarım da milli görüşçü nasıl fetöyü savunur.nasıl en hayırlı hareket der.milli görüşün yüz karasıdır