david rockefeller – dertli sözlük
şu anda rockefeller ailesinin başında bulunan 1915 doğumlu, john davison rockefeller'ın hayattaki son çocuğu. daha 13 yaşındayken babası tarafından sosyal hijyen ve doğum kontrol bürosu'nun başına getirimiştir. o günden sonra kendisini "soy arıtım projesi"ne adamıştır. dünya sağlık örgütü'nün en büyük finansörlerindendir...kendisi ve ailesi hakkında yapılan suçlamaları gurur duyarak kabul etmektedir: "ben ve ailem, amerikan çıkarları karşısında olup tek bir dünya düzeni kurma komplosu içinde olmakla suçlanıyoruz. ben bu suçu kabul ediyor ve bununla da gurur duyuyorum." (*)
gizli dünya hükümetinin ve abd derin devletinin başı siyonist yahudi işadamı rockefeller’ın bazı açıklamaları;“atatürk yüzünden, planlarımızı yarım yüzyıl ertelemek zorunda kaldık” diyen abd’li bankacı, iş adamı david rockefeller’ın çok uzun ve ayrıntılı (10 sayfa) “itiraf açıklamaları”ndan bazı notlar:“türkiye’ye, adnan menderes zamanında “marshall yardımı” ile el attık ve kontrol altına aldık.”“1980 darbesi bizim isteklerimiz doğrultusunda yapıldı, (ama sonra kontrolümüzden çıkmaya başladı)”“binlerce türk gencini, uydurma ideolojiler uğruna birbirine kıydırdık”“turgut özal, isteklerimiz doğrultusunda kapıları sonuna kadar açtı. türkiye’de para putlaştırılmaya, arkadaş, dost, aile gibi kavramlar ve kutsallar unutulmaya başlandı.”“kürt devleti projesini” hayata geçirmek için önce örgüt yarattık. (pkk).”“türkiye bizim için (i̇srail adına) çok önemli... su kaynaklarının önemli bir kısmı burada bulunmaktadır”“medeniyetin beşiği olarak türkleri kabul edemezdik, bu mirasa el koymalıydık. zaten bu maksatla osmanlı’yı yıkmak zor olmadı.”“hitler, bizim tarafımızdan iktidara taşındı, çünkü buradaki yahudiler, i̇srail devletini kurmaya yardımcı olmadılar.”“atom bombası, yahudilerin yaşadığı almanya’ya atılamazdı, bu nedenle japonya kışkırtıldı ve oraya atılarak gücümüz ve kararlığımız ispatlandı”“i̇srail devleti, rotschild ailesi’nin cömert mali desteği ile kuruldu. rockfeller sayesinde ayakta kaldı”“sovyetler birliği’ne yeteri kadar ülke bırakılmış, kominist ihtilali için mali destek sağlanmıştı”çin, henüz tamamen kontrol edemediğimiz bir ülke ama abd (yahudi) ekonomisine katkısı büyük olmaktadır”.“vietnam, kore, kamboçya, tayland, endonezya, afganistan, i̇ran-irak ve yugoslavya’daki çatışma, işgal ve bölünmeler savaş sanayimizin deneme ve gelişmesine yaramıştır.”“zaire, çad, yemen, guatemala, şili, brezilya, dominik, somali, panama, el salvador, bolivya, ekvator, peru, uruguay, angola’daki savaşlar ve darbeler bizim planlarımızdı.”“bütün ülke yönetimlerini kontrol altında tutuyoruz, aksi halde terör olaylarını devreye sokuyoruz.”“dünyada hiçbir yerde büyük çaplı mafya ve kaçakçılık olayları bizim iznimiz olmadan yapılamaz.”tamamı için (gbkzl: : http://www.haberiumturk.com/m/?id=8044)
sanıldığı üzere kalp nakli olmadı. teyit.org bunu belgeledi. ama çok lanet melun bir adam olduğu kesinkes bir bilgidir muhterem arkadaşlarım. kahrolsun gittiği yerde.