şalvar – dertli sözlük
benim şu ana kadar tecrübe ettiğim en rahat, en kullanışlı kıyafet türü. dizlere kadar etek gibi görünmesinden ötürü vücut hatlarını pek belli etmez. alt kısmı da dar olanlardan değilse şayet, pantolon rahatsızlığını yaşatmaz. aynı zamanda eteğin sınırladığı hareket etme kabiliyetine de olumsuz bir etkisi dokunmaz. düz siyah olanını bulmak mümkün. pantolon etekler gibi çirkin de görünmez, bilek kısmı daraldığı için de ayrıca rahattır. satın alınamasa da diken bir terzi bulunabilir.
çok rahat bi kiyafettir.namaz kilabilir, onunla rahatça işlerinizide yaparsiniz.çalisirken eliniz kirlendiğinde üstünüze de sürebilirsiniz :) kocaman cepleri vardir.7'den 70 e herkes giyebilir.en cok tutulani siyah ve laciverttir.
rahat giysidir, her türlü hareket imkanı verir. kemer yerine uçkuru vardır. diğer ismi şayak'tır.
maraş'ta şalvarcı vardı eskiden, sadece şalvar dikip satardı o dükkan. şimdi park oldu o alan, şalvarcı nerde bilmiyorum.
dünyanın en rahat, en işlevsel kıyafetidir. dallı güllü desenlileri olduğu gibi düz renk olan veya günlük hayatta kullanılabilecek tasarımlıları da vardır. ikisinin de yeri ayrı. keşke skinny jean'ler yerine şalvar modası olsa. moda pistir ama bu tarz bir akım olsa destek verirdim. bol pantolon bulamayan insanlarımızın sağlığında olumlu gelişmeler yaşanabilirdi. bunun yanında yolda yürürken bizim de gözlerimiz biraz olsun feraha kavuşabilirdi.ne diyelim, belki olur...
aklın alamayacağı kadar çok çeşidi vardır. bu çeşitler de kendi içinde yöreye göre farklılık içerir. son dönemde bu kadar gözde olmasında da ismailağa grubunun ciddi emeği vardır. allah razı olsun.
ülkemizde erkek giyimi felaket vaziyette. rahat pamuklu keten kumaşlardan müteşekkil kıyafet çok zor bulunuyor. gavurlar bile çok çok harika tasarımda bol ferah islam kıyafeti üreten terziler işletmeler mevcut. bizde neden çıkmaz böyle genç dinamik tasavvur kabiliyeti tekamül etmiş kimseler. varsa da biz duymadıysak nereden temin edilir hemen mesaj gönderile. gavurların ürettiği mahsuller şöyle https://numbershop.stores.jp/ bu adresteki ürünlerden türkiye'de dikebilen terzi varsa para önemli değil. önemli bir eksik bence.